Support tickets aanmaken en de ontwikkelingen volgen

Voor een volledig toetsenbord-toegankelijk alternatief bekijkt u de video in Chrome op een Android- of iOS-apparaat, in FireFox met de add-in YouTube ALL HTML5 geïnstalleerd of schakelt u Flash uit in Internet Explorer.

Pdf downloaden: Support tickets aanmaken en de ontwikkelingen volgen

Video script: Support tickets aanmaken en de ontwikkelingen volgen

Welkom bij Tungsten Network. Deze video geeft stapsgewijze instructies voor het aanmaken van een supportticket, het inzien van de status van eerder gemaakte supporttickets, het opzoeken van instructievideo's en het algemene telefoonnummer van de helpdesk van Tungsten Network.​ Ga om te beginnen naar www.tungsten-network.com/support​

De pagina Help en support van Tungsten Network is voornamelijk bedoeld voor nieuwe klanten. Als u een bestaande klant bent en een eerder gemeld probleem wilt opvolgen of inzien, dan klikt u op “Aanmelden bij portaal” bovenaan de pagina om naar uw Tungsten Network-account te gaan.​

Voer uw e-mailadres en wachtwoord in. Als u uw wachtwoord of geregistreerd e-mailaccount bent vergeten, is er online hulp beschikbaar. Klik op “Wachtwoord vergeten” om via e-mail een link te ontvangen waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen. Klik op “Gegevens vergeten” om een supportaanvraag in te dienen voor hulp met uw e-mailadres of andere aanmeldproblemen zoals een vergeten geheugensteuntje. ​Nadat u uw e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd, klikt u op “Inloggen”.​

Het ontvangen van hulp en support is een eenvoudig proces via Tungsten Network. De pagina “Hulp en support” is rechtstreeks vanaf het startscherm beschikbaar. Klik om te beginnen op de link Help en support bovenaan de pagina.​

Bekijk eerst onze Help en support-pagina voordat u een supportticket aanmaakt of contact opneemt met de Tungsten Network-helpdesk. Wij hebben diverse artikelen en instructievideo's voor hulp bij uw vragen en technische problemen. Als u na het bekijken van de Help en support-pagina nog steeds hulp nodig heeft, voert u uw vraag in het zoekvenster in voor een volledige lijst met gerelateerde supportartikelen.​ Onze supportartikelen zijn uiterst nuttig wanneer meer informatie wordt gezocht over de diensten van Tungsten Network en/of de functionaliteit van het Tungsten Network-portaal. Wanneer de zoekopdracht is uitgevoerd, vouwt u het gedeelte uit om de zoekresultaten weer te geven.​

Als u na het bekijken van de Help en support-artikelen nog steeds hulp nodig heeft, klikt u op “Bekijk videos” voor een volledige lijst van instructievideo's.​ De video's onder de link “Bekijk videos” geven u meer inzicht in het Tungsten Network-portaal en de functionaliteit ervan. Als u na het bekijken van de Help en support-instructievideo's nog steeds hulp nodig heeft, klikt u op “Een supportticket openen” om uw vraag of probleem voor te leggen aan de helpdesk van Tungsten Network.​

Wij vragen u om bij het aanmaken van een supportticket zo veel mogelijk informatie te geven. Tungsten accepteert ook bijlagen, mocht u een afbeelding hebben van een foutmelding die u ontvangt. Als u alle gegevens heeft ingevoerd, klikt u op “Verzenden” om uw supportaanvraag te verzenden.​ Wanneer uw ticket is aangemaakt, zal een helpdeskmedewerker van Tungsten Network uw verzoek binnen 1-2 werkdagen oppakken. Als uw verzoek urgent is, geeft u het nummer van uw supportticket op wanneer u belt met de helpdesk van Tungsten Network. Wanneer uw verzoek is behandeld door een helpdeskmedewerker van Tungsten Network, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging. Meld u na het lezen van de e-mail aan bij uw Tungsten Network-account en ga naar de pagina Hulp en support. Klik op “U heeft x actief verzoek” om open, afgehandelde en gesloten supporttickets te bekijken of hierop te reageren. ​Klik op “Actief” om alle open of afgehandelde verzoeken te bekijken. Wanneer u de statuscategorie heeft geselecteerd, klikt u op “Bekijken” om de details van de supporttickets te bekijken. ​

Nadat u de correspondentie tussen u en de helpdesk van Tungsten Network heeft bekeken, klikt u op “Accepteren” om te bevestigen dat u tevreden bent met de geboden oplossing. Als u nog aanvullende vragen of problemen heeft met betrekking tot het oorspronkelijke onderwerp van de supportaanvraag, klikt u op “Opnieuw openen”. Het ticket zal worden teruggezet naar een open status en binnen 4 uur zal een helpdeskmedewerker van Tungsten Network contact met u opnemen. ​

Bij urgente zaken vragen wij u om telefonisch contact op te nemen met de helpdesk van Tungsten Network. Het getoonde supporttelefoonnummer zal u doorverwijzen naar uw dichtstbijzijnde supportcentrum. Ga vanuit de startpagina van Tungsten Network naar de pagina “Mijn account” om de locatiegegevens van uw bedrijf bij te werken. Geeft uw supportticketnummer of TN-nummer op wanneer u belt met de helpdesk van Tungsten Network. ​

Zoals u ziet, zijn de Hulp en support-pagina's van Tungsten erg nuttig. U kunt ook vanaf de startpagina supporttickets aanmaken of reageren op afgehandelde tickets door te klikken op “Supporttickets weergeven” in het gedeelte “Ter attentie”. ​