Registreren bij Tungsten Network

Voor een volledig toetsenbord-toegankelijk alternatief bekijkt u de video in Chrome op een Android- of iOS-apparaat, in FireFox met de add-in YouTube ALL HTML5 geïnstalleerd of schakelt u Flash uit in Internet Explorer.

Pdf downloaden: Registreren bij Tungsten Network

Video script: Registreren bij Tungsten Network

Welkom in het Tungsten Network-portaal. Dit portaal is een beveiligd platform waarmee u al uw facturen voor uw klanten kunt indienen en meer. Deze video laat zien hoe u zich registreert om direct aan de slag te kunnen. Afhankelijk van welke koppeling u heeft gebruikt om bij de registratiepagina van het portaal te komen, staat de informatie voor registeren onder de knop "REGISTREREN". Klik op deze knop als u deze ziet. Wanneer u op "Registreren" klikt, verschijnt er een formulier dat u moet invullen. In beide gevallen is dit de juiste locatie om te registeren.​

Vul de 3 velden in. Wanneer het veld is geaccepteerd, verschijnt er een groen vinkje. ​

Als wij uw bedrijf in ons systeem hebben staan, zou de bedrijfsnaam tijdens het invullen moeten verschijnen in het veld "Bedrijfsnaam". Als uw naam niet in het systeem staat, verschijnt er "Geen gegevens gevonden, klik hier om uw gegevens in te voeren". ​

Als uw bedrijfsgegevens zijn gevonden, wordt u doorgeleid naar de bevestigingspagina voor uw bedrijf. Controleer de gegevens en klik als alles correct is op "Bevestigen". Moet u wijzigingen aanbrengen? Klik op "Nee, voer handmatig in" of "Nogmaals zoeken". Dit registratieproces is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat uw facturen correct en conform de wetgeving worden ingediend.​

Als u op "Nee, voer handmatig in" heeft geklikt, wordt u doorgeleid naar de pagina voor volledige registratie. Vul op de registratiepagina de aangegeven verplichte velden in (rode asterisken geven verplichte velden aan). Noteer uw gebruikersnaam en wachtwoord; bij het indienen van alle toekomstige facturen en creditnota's heeft u deze gegevens nodig om toegang te krijgen tot de website. ​

Als u op "Nogmaals zoeken" heeft geklikt, gaat u terug naar het begin van het proces. ​

Wanneer u de verplichte velden invult, moet u het woordcontrolevakje aanvinken. De volgende stap is het doornemen en accepteren van onze algemene voorwaarden door het vakje aan te vinken. U kunt op de blauwe hyperlinks klikken, deze leiden naar de diverse pagina's van onze algemene voorwaarden. De pagina's worden in een nieuw venster geopend zodat u gemakkelijk terug kunt keren naar de registratie. Wanneer u de relevante velden heeft ingevuld, klikt u op “REGISTREER" om het registratieproces te voltooien.​